Osteopathie Almere
Voorwaarden | Achtergrond | Contact

Welkom

Introductie Openingstijden Kosten Vergoedingen Aansluiting
Afbeelding

Introductie

Praktijk voor Osteopathie Almere bestaat sinds april 2002. In de praktijk wordt veel aandacht besteed aan de behandeling van baby's en kinderen, maar ook volwassenen zijn welkom. Om ons optimaal voor kinderen in te kunnen zetten wordt er nauw samengewerkt met een kinderfysiotherapeute en logopedie. Kijk voor informatie over de behandelingen onder Osteopathie bij Kinderen en Osteopathie bij Volwassenen.

Verwijzing van een arts of specialist is niet nodig. Een osteopaat werkt echter graag samen met (huis)artsen, specialisten en andere disciplines binnen de gezondheidszorg. Enerzijds kan de arts belangrijke informatie doorgeven, bijvoorbeeld uitslagen van laboratoriumonderzoek en radiologie. Anderzijds kunnen contacten en samenwerking ook heel waardevol zijn voor het welzijn van de patiënt.

Terug naar boven

Openingstijden

De praktijk is geopend:

Gezondheidscentrum "Natuurlijk Anders"
Fioringrasstraat 7, Almere

maandag van 9:00 - 17:00 u
dinsdag van 9:00 - 17:00 u

Dr Jansencentrum
Urkerweg 1, Emmeloord

woensdag van 9:00 - 17:00 u
donderdag van 9:00 - 12:15 u
(Locatie)

Terug naar boven

Kosten

De kosten voor een osteopathisch consult zijn € 90. Na de behandeling dient de nota voldaan te worden. U kunt in onze praktijk contant betalen of pinnen, bekijk hiervoor ook onze voorwaarden.

Terug naar boven

Vergoedingen Osteopathie 2024

Via de website van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Osteopathie kunt u meer informatie krijgen wat betreft vergoedingen. De situatie wordt daar per zorgverzekeraar zo overzichtelijk mogelijk weergegeven. De voorwaarden voor osteopathie vergoedingen kunnen zowel per verzekeraar als per polis verschillen.

De ziektekostenverzekeraars vergoeden osteopathie vauit het aanvullende verzekeringspakket. De behandelend osteopaat dient daarvoor aangesloten te zijn bij de NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie), of het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie).

Indien uw zorgverzekeraar niet in de lijst vermeld staat, informeer dan zelf bij uw eigen zorgverzekeraar. Om zekerheid te krijgen over vergoeding adviseren wij u dit sowieso te controleren bij uw verzekeraar aan de hand van uw polis. Osteopathie Almere en de NVO zijn niet verantwoordelijk voor eventueel afwijkende informatie.

De kosten voor een osteopatisch consult vallen niet onder het eigen risico daar dit alleen geldt voor de basisverzekering.

Terug naar boven

Aansluiting

De osteopaat van Praktijk voor Osteopathie Almere is geregistreerd bij de NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie) en lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie).

Terug naar boven

Copyright © 2024 Osteopathie Almere